Plán B – svadobný plánovač

Plán B – svadobný plánovač

??Predstav si, že máš v ruke pomôcku, ktorá ti uľahčí plánovanie svadby! Presne taký je nový svadobný plánovač Plán B! Má krásny dizajn, akurátny rozmer a okrem neho ťa v balení bude čakať praktické pero a krásne ligotavé zlaté nálepky, vďaka ktorým si ho budeš mocť dotvoriť podľa seba. Jeho väzba v podobe zakladača ti dokonca umožní si vkladať aj vlastné stránky!

? Tento pestrý plánovač sa pre teba stane miestečkom, vďaka ktorému tvoje farebné spomienky na plánovanie svadby nikdy nevyblednú. Vďaka nemu si môžeš na zozname odšrtnúť aj to „niečo modré“. 😉

Ja som sa pre vás rozhodla troška vyspovedať divčatá, ktoré stoja za vznikom tohoto krásneho plánovača. 🙂

Dievčatá, kto stojí za Plán B, aké sú Barbora & Barbara? 🙂 

Barbora: Myslím, že môžem povedať za nás obe, že navonok pôsobíme ako spoločenské tvory, čo sa hrnú z nápadu do nápadu, všade sú, všetko musia skúsiť a nevedia čo skôr. Ale nič si nevieme užiť viac, ako chvíľu ignorovania celého sveta a vyjedania zmrzliny z téglika zababušené pod dekou, keď nás nikto nevidí. 


Ako vznikol nápad priniesť nový svadobný plánovač? 🙂

Barbara: Úzko späté so svadbami sme už niekoľko rokov, ja sa v rámci cateringu a dekorácii venujem svadbám prevažnú časť roka a Barborka sa do nich zbláznila pri plánovaní tej vlastnej. Vytvoriť plánovač, ktorý bude skvelou pomôckou pre nevesty a výrazne uľahčí prácu dodávateľom bolo akýmsi prirodzeným vyústením a v podstate ani nevieme z čích úst ten nápad prišiel skôr.

Kto stojí za vašou značkou? Ste to len vy, alebo vám niekto pomáha, alebo máte za sebou celý tím? 

Barbara: Základ tvoríme my dve, rozšírene sme tri – spolu s našou grafičkou Kikou, ktorej náš projekt prirástol k srdcu. A náš najväčší kritik aj podporovateľ je Barborkin manžel Peter. Skvelé je, že každý, komu sme plánovač ukázali sa rád zapojí do jeho propagácie, lebo je o ňom presvedčený tak ako my. To je neskutočná opora.

Ako prebieha váš štandardný deň? 

Barbora: V podstate veľmi hekticky. Obe máme svoju vlastnú prácu, aj keď je pravda, že s plánovačom je toho čoraz viac a niekedy to ide aj na úkor full time jobu. Takže to vyzerá tak, že preskakujem z jedného problému do druhého, riešim akútne veci, pravidelne sa premávam do tlačiarne, balím, chodím na poštu. Medzitým sa snažím starať o sociálne siete, web a hlavne emaily. Stále máme pred sebou kus práce, ale motivuje nás myšlienka, že o pár rokov sa nebude automaticky pozerať na nevestu ako na „hysterku“, čo sa ide zblázniť z plánovania svadby. 🙂

Čo robíte ked nepracujete?

Barbara: Pracujeme 😀 Naozaj skoro stále. Ale najviac vypnúť vieme nad talianským jedlom a gelatom s talianským vzduchom v pľúcach – väčšinou spolu. 🙂 Tiež rady cestujeme doslova kamkoľvek.

Aké máte životné sny? 🙂

Barbara: Plán B je určite jedným zo splnených snov. 🙂

Barbora: Musím súhlasiť, keď som prvýkrát v rukách držala finálny plánovač po roku naťahovačiek s tlačiarňou, skoro som sa rozplakala. Asi aj od únavy 😀 Ale čo sa týka tých životných, tak len také „obyčajské“- viesť šťastný, vyrovnaný, spokojný život v zdraví a menej sa naháňať. 

Ktoré je vaše obľúbené ročné obdobie a prečo? 

Barbara: Jar – keď už konečne víde slnko a svet kvitne, leto – kvôli tým dlhým večerom s pohárom prosecca v ruke, jeseň – kvôli jej farbám a zimu – lebo v období Vianoc sú na seba ľudia akosi automaticky milší.

Barbora: Vždy to, ktoré práve nie je. Ale najradšej mám obdobie medzi jarou a letom. Keď ešte nie sú horúčavy, ale zároveň už viete „žiť zo slnka“.

Je niečo čo naozaj nemáte rady? 

Barbara: Ľudí, ktorí sa vzdajú hneď pri prvej prekážke. Ľudí, čo sa berú príliš vážne. Dni blbec – keď mi všetko padá z rúk a absolútnu neochotu nájsť riešenie.

Aká bola vaša svadba? čo by ste odkázali nastávajúcim nevestám a ženíchom? 

Barbora: Nechcem sem napísať, že dokonalá, aby to nevyznelo, že sa chválim 😀 Ale bola, veď sme sa zobrali. Aj my sme zabudli na veľa vecí, alebo sme počas toho dňa nestihli všetko, čo sme chceli. Alebo som deň pred svadbou nezohnala prskavky. Alebo som presne vedela, kde ktoré dieťa sedí a čo má papať. Ale nikomu som to nepovedala 😀 A tak môj muž behal 6 minút pred obradom po sále a snažil sa identifikovať, ktoré zo siedmych detí, kde sedí a či má mať detskú stoličku, žiadnu alebo už klasickú. Alebo, keď začali všetci hostia štrngať, aby sme sa pobozkali a Peťo nebol ani len v sále. V konečnom dôsledku sa na tom človek po čase len zasmeje. Takže by som odkázala všetkým nevestám a ženíchom, aby si ten deň skúsili užiť, aby privreli oči nad vecami, ktoré prosto nevýjdu, lebo to tak proste je a aby sa tešili z toho, že si vzali lásku svojho života.

Máte nejakú úsmevnú či inú príhodu, na ktorú sa nedá zabudnúť- skrz práce ?

Barbora: Kde je hranica medzi úsmevnou a tragikomickou? 🙂 Týždeň pred deadlinom, kedy sa mali plánovače posielať nevestám, mi volali z tlačiarne, že papier, na ktorý sa má všetko tlačiť je nedostupný a začnú ho vyrábať až o 3 týždne vo Fracúzsku, že treba narýchlo vybrať úplne iný. 3 dni pred deadlinom mi volali, že zakladače prišli s mechanikou na inom mieste, aké bolo dohodnuté. Na tie zakladače sme čakali mesiac, aby ich dali dokopy :D. Takže momentálne máme na sklade už 700ks nepoužiteľných zakladačov. Ale úsmevné je preto, že nakoniec sa nám podarilo poslať plánovače včas. 🙂 Ale zase, aby to nevyznelo, že nakladáme tlačiarni, to vôbec nie, sme radi, že ich máme a že sa do toho s nami pustili.  

Čo všetko nevesty v plánovači nájdu?

Barbara: Návod ako sa z plánovania svadieb nezblázniť a na konci si užiť naozaj svoju svadbu snov 😉

Barbora: V svadobnom plánovači nájdu odpovede na takmer všetky otázky, ktoré ich počas plánovania svadby napadnú. Aj na to, koho pozvať a koho nie. 🙂 Plánovač je plný tipov, návodov, inšpirácie, rád, lásky, ale aj priestoru na ťažké či bláznivé chvíle. Nájdu tam ročný „diár“ aj checklist, naše odporúčania aj posmelenie, nech si všetko urobí ako chce, lebo je to jej svadba. Teda ospravedlňujem sa, že vynechávam ženícha, ale veď vieme ako to je. Väčšinou má ženích len jediné želanie. Aby jeho nevesta bola spokojná. 🙂 Zároveň chystáme celé darčekové sety, kedy to nebude už „len“ plánovač, ale set plný rozkošností, ktorý by mala mať každá nevesta. Nechajte sa prekvapiť.

Zvyknú sa vás nevesty pýtať aj na niečo, čo naopak nerobíte?

Prepáčte, milé nevesty, ale nie, náš Plán B nikdy nebude ružový. Plán B je to niečo modré, o ktorom sa vraví, že by ho nevesta na svadbe mala mať. 🙂

Dievčatá, keď sa pozerám na názov plánovača, mám podozrenie, že v tom majú prsty práve vaše mená..alebo nie? 🙂

So všetkou láskou a úctou hovoríme, že každá nevesta má plán A – že organizáciu celej svadby zvládne sama. Že toho nie je až tak veľa a keď to zvládli všetky tie nevesty pred ňou, dá to aj ona. Keď pochopí, že dávať dokopy tucty svadobných hostí, desiatky svadobných dodávateľov, niekoľko rôznych intolerancií plus nejaké tie detičky a pritom sa ma tváriť, že je šťastná budúca nevesta a všetko má pod kontrolou, nie je až také jednoduché, budeme tu pre ňu s našim Plánom B. So svadobným plánovačom, s ktorým bude mať všetko pod kontrolou a bude mať čas sa na svadbu reálne tešiť. A áno, na prvý pohľad to každému evokuje naše mená, veď Plán B sme spísali my, Barbora a Barbara. 🙂

Nakoniec baby nám ešte prezraďte, ako vás môžu nevesty kontaktovať?

Najrýchlejšie nás určite môžu osloviť cez súkromné správy na sociálnych sieťach, takisto nám poslať mail na planb@weddingplanner.sk a zároveň všetky informácie nájdu  na našom webe www.weddingplanner.sk

Tak ako dámy? Máte už svoj plánovač? Ak nie, azda vás poteší ešte jedna informácia, že? čerešničkou na torte sú desiatky zliav o svadobných dodávateľov na celom Slovensku, ktoré spolu s plánovačom získate! Svadobné jedinečnosti sú jedným z nich a vďaka nemu môžeš získať 10 vašich miniatúrok navyše zadarmo! To sa oplatí! 😉

TAGS:

error: