Svadobný salón Lulu & Anna

Svadobný salón Lulu & Anna

Lucka a Anička sú akčné ženy, maminy, partnerky a priateľky. Prioritu pre ne má status mamín. Partnerky sú v biznise a priateľky v súkromí, v oboch smeroch si sadli a ide im to. V salóne sa ich povahy vzájomne dopĺňajú a keď je jedna v koncoch, prevezme opraty druhá 🙂 Som veľmi rada, že vám ich dnes môžem predstaviť spolu s ich krásnym a rozhodne výnimočným salónom Lulu&Anna. Nájdete u nich tie najdelikátnejšie kúsky, ktoré pre vás kočky starostlivo osobne vyberajú.

Dievčatá, ako ste sa dostali ku tomu, čo robíte? 🙂

Finálna dohoda otvoriť si svadobný salón vznikla pri spoločnom kočíkovaní, prvotnú myšlienku mala Lucka pár rokov dozadu. Bol nápad, ale nebol dotiahnutý, potreboval dozrieť. Taktiež potreboval nie jednu, ale dve ženy. Vieme sa tak dopĺňať a vypomáhať si.

Posledným nakopnutím bola nie práve najlepšia skúsenosť v jednom bratislavskom svadobnom salóne, kto bude chcieť vedieť celý príbeh, radi porozprávame osobne na skúške. 🙂

Pomáha vám niekto so salónom, alebo všetko vzládate ľavou zadnou vy dve? 🙂

Za naším salónom stojíme my dve – Lucia a Anička. Snažíme sa čo najviac vecí robiť samé, sme predsa akčné ženy 🙂  Perieme, žehlíme, skúšame, stajlujeme, robíme ekonomiku, nakupujeme. S úpravou šiat nám pomáha naša skvelá Dajanka.

Ako prebieha váš štandardný deň?

Nemáme štandardné dni. Každý náš deň je úplne iný. V prvom rade sa odvíja od toho či máme zdravé deti. 🙂 Ak áno, tak následne od toho koľko máme skúšok a vecí na pranie. Niekedy skúšame iba časť poobedia, inokedy až do neskorého večera. Najviac sme vyťažené po výstave Perfect Wedding, ktorej sa každý rok zúčastňujeme. Dva týždne po výstave hádam ani doma nie sme 🙂 Tento rok skúšame veľa i v sobotu, dopyt neviest si to žiada a tak sa s Aničkou striedame. 

Čo robíte, keď nepracujete?

Ak nepracujeme tak sme s deťmi,  u nás hrozí pedikúra alebo kozmetička tak raz za pol roka. Deti nám náš voľný čas krásne naplňujú, zbožňujeme byť s nimi v prírode, na prechádzke, bicykli alebo len na obyčajnej zmrzke.

Aké máte životné sny?

Náš salón je náš splnený sen, ale nie len tak hocijaký. Chceli sme priniesť nevestám jedinečnú jednoduchosť a ľahkosť. So salónom máme ďalšie sny – priestor s výkladom, ešte viac nádherných pavučinkových šiat, ale i viac prostriedkov na pomoc iným.

Čiastku z predaja radi venujeme tým, čo to potrebujú, putuje k nim tak kúsok svadobného šťastia od našich neviest.

Vaše obľúbené ročné obdobie a prečo? 🙂

Máme radi jeseň, také farby ako práve na jeseň nie sú nikdy v roku. 

Je niečo, čo naozaj nemáte rady?

Nemáme radi neporiadok.

Čo by ste odkázali nastávajúcim nevestám a ženíchom?

Svadobný deň prejde neskutočne rýchlo, ak si ho chcú naplno užiť, radíme, aby čo najviac vecí delegovali, najlepšie na profesionálov – floristi, svadobný koordinátor atď. 

Máte nejakú úsmevnú či inú príhodu, na ktorú sa nedá zabudnúť?

Nemáme vyslovene vtipnú historku, ale bavili sme sa nad mužom (nastávajúcim manželom) ruskej národnosti, ktorý pracoval v Budapešti a u nás kúpil šaty pre svoju snúbenicu, s ktorou komunikoval cez Viber. Šaty sme upravili naslepo podľa nadiktovaných mier nevesty. Svadbu mali v Benátkach. V tomto príbehu bolo mnoho úskalí, ale všetko dopadlo k nevestinej spokojnosti 🙂

Čo všetko nevesty u vás nájdu?

Šaty ako pavučinky, nádherné závoje, pomaly to skúšame s topánkami. Máme i doplnky, ako opasky, úžasné svetríky a pončá ku šatám na zimu.

Fungujeme ako štandardný salón, šaty požičiavame i predávame. Našou nosnou značkou sa stala Anna Kara , tieto šaty spĺňajú naše najnáročnejšie požiadavky – sú ľahké ako pierko, nadčasové, z kvalitných látok. Prídu si na svoje konzervatívnejšie tipy ale i nevesty, ktoré chcú byť sexy. Značka Anna Kara je len na predaj. Sme radi, že nevesty začínajú šaty čoraz viac kupovať, u nás je pomer kúpených šiat voči požičaným 40:60. Medzi ďalšie naše značky patrí Kisui a Lambert Creations

Čo naopak nerobíte?

Veľa ľudí sa nás pýta či svadby aj organizujeme – nie, toto naozaj robiť nechceme, naopak obdivujeme dámy, čo sa tomuto venujú. 

Ako vás môžu kontaktovať?

Telefonicky, mailom, cez Facebook, Instagram. Snažíme sa na všetkých kanáloch odpovedať čo najrýchlejšie.

Pripájam vám ešte priame odkazy na stránku a profily priamo na tento krásny svadobný salón. 🙂

webstránka salonu Lulu & Anna

Faceboková stránka salónu Lulu & Anna

Instagramový profil salónu Lulu & Anna

Ak vám padli do oka krásne fotky v tomto blogu, tak ich autorkou je skvelá fineart svadobná fotografka Gabika Jarkovská. Autorom úvodnej fotky Lucky a Aničky je fotograf Pavel Kudiváni.

TAGS:

error: