Už sa nám to pomaličky blíži – Denník nevesty 10

Už sa nám to pomaličky blíži – Denník nevesty 10

Ahojte kočky!

Už som sa vám neozvala snáď veky. Ubehol dlhší čas od posledného príspevku z môjho denníka nevesty, ale som späť. 🙂 Svadba sa nám pomaličky blíži a ja si stále neuvedomujem, že o chvíľu sa budem vydávať. Je to fakt neuveriteľné. Stres ma našťastie obchádza, aj keď cítim to menšie chvenie, že niečo sa bude diať. Máte to tak tiež? S príchodom našich oznámení som si uvedomila, že deň D sa nezadržateľne blíži. Dokonca aj moja aplikácia na odpočítavanie dní do svadby ukazuje /nečakane haha/ čím ďalej tým menšie čísla.

Z našich oznámení som nadšená. Od svadobnej výstavy v Bratislave mi bolo jasné, že naše oznámenia zverím do rúk Katky z Vanilkového kaktusu a urobila som najlepšie rozhodnutie, aké som mohla. Vnútro aj pozvánky k stolu nám navrhla Katka. Už sme len doladili font a asi týždeň som vymýšľala čo napísať do oznámenia, aby to neznelo tvrdo a naopak zase veľmi sladko. Našla som zlatý stred bez básničiek a citátov. Slová NAVŽDY A SPOLU mi prišlo také naše. Za týmito slovami je neskutočne veľa spomienok,veľa prekonaných prekážok či naopak láska, ktorú cítime. Jednoducho tieto slová vystihujú náš vzťah a preto v oznámení nemohli chýbať. Tradičné pozvanie ku stolu – Srdečne vás pozývame k svadobnému stolu- som nechcela. Hoci som sa stretla s dvomi ľuďmi, ktorí nepochopili, že je to pozvanie ku stolu /ale aspoň sme sa zasmiali/. 

Také, aké sú oznámenia máme vymyslenú aj výzdobu a preto je to všetko ladené v jednom štýle. Sme s nimi nadmieru spokojní a prekvapili ma, ako to nakoniec vypálilo.

Tip: Nebojte sa vyskladať si vlastné oznámenie a vytvoriť si ho podľa vlastných predstáv. Len zapojte fantáziu, pinterest a radu odborníčky..a aha!..Viem, že som sa netrafila do každého vkusu, ale nás tieto oznámenia vystihujú a to je myslím to najdôležitejšie.

S láskou, Zuzi

TAGS:

error: