Oblek pre Petiho – Denník nevesty 9

Oblek pre Petiho – Denník nevesty 9

Vzala som si dovolenku. Aj Peti je doma čo je skvelá možnosť využiť situáciu a ísť aspoň nenápadne popozerať čo obchody ponúkajú. Petiho som už večer nalomila na skúšanie obleku, čo bol ťažký oriešok, ale zvládla som to. Oh Jupi Jééj.

Musíme si uznať dievčatá, že v skúšaní oblečenia sú chlapi lepší ako my. Viem, že Peti nie je ten typ chlapa, ktorý by trávil dlhé hodiny v kabínke, skúšal a kombinoval oblečenie ako ja. Našťastie aspoň niekto z nás dvoch (haha) a preto som si aj myslela, že skúšanie obleku bude max. 30 minútová záležitosť. A neuveríte, ale tak to aj bolo!

Ešte pred tým dňom D, kedy sme vyrazili na lov obleku sme večer polemizovali, že čo – či pôjdeme na hotové s pár úpravami alebo dáme ušiť oblek namieru. Neverila som, že dosť dlhú chvíľu vyhrávala možnosť ušitia obleku, pretože v hlave som si predstavovala scenár, ako Peti s nechuťou skúša v kabínke zašpendlíkované nohavice/sako, ako min. 4-krát pôjde na skúšku a znudený sa bude vracať domov. Jednoducho môj Peti ide do obchodu, kúpi čo potrebuje a ide domov. Neodhovárala som ho od ničoho, pretože som chcela, nech sa on rozhodne, ktorú voľbu si zvoliť, aby som sa ja potom necítila blbo, keď niečo nepôjde podľa jeho predstáv.

Nakoniec sa Peti rozhodol pre možnosť A – čiže kúpime oblek a jednu skúšku už nejako pretrpí, ak bude potrebné niečo upraviť. Možno teraz čakáte mená salónov, kde všade sme boli, ale musím vás sklamať. Peti si vybral hneď v prvom salóne a to konkrétne v Hakman Exclusive Mode v Kozárovciach. Musím Vám ich vrelo odporučiť. Nájdete tam obleky od výmyslu sveta a pri výbere farieb sa možno trochu zapotíte ako ja, pretože nie je modrá ako modrá (haha).

Predstavu sme mali jasnú. Biela košeľa, modrý oblek, traky a motýlik. Uvažovali sme ešte aj nad vestou, ale Peti si vybral pohodlnosť a predsa v lete bude teplo. Skúšal si dva obleky. Prvý bol ten, čo sme aj nakoniec vybrali a druhý bol tmavý až čierny, ale bol mu veľký a nebolo to ono. Náš výber môžete vidieť aj na pár fotkách. Teším sa z toho, pretože Peti ma problém v ramenách keďže tie má o dosť širšie ako ostatok tela. Nohavice mu boli o trochu väčšie, ale tie nám pani po pár dňoch upravila a po sviatkoch sme si odnášali domov kompletnú výbavu pre Petiho aj s bodkovaným motýlikom a trakmi. Priznám sa, že motýlika som k sebe vôbec neladila. Zvyčajne si ladia baby motýlika aspoň k topánkam alebo ku kytici, ale ja som to nechala tak. Topánky už máme tiež a sú v hnedej farbe. Ešte pokukujem po nejakých bodkových ponožkách, s ktorými Peti súhlasí. No nie je fešák? Samozrejme, že finálne fotky uvidíte až po našom svadobnom dni, pretože tie si nechávam ako čerešničku nakoniec.

Dúfam, že vaša príprava na svadbu je tiež v znamení úsmevu a netrápite sa nad maličkosťami. Držím vám palce.

 

S láskou, Zuzi

 

 

TAGS:

error: