Zásnuby neviest z Instagramu

Zásnuby neviest z Instagramu

Pred pár dňami som vás spontánne a úplne neplánovane na Instagrame Svadobných jedinečností vyzvala, aby ste mi poslali fotku svojho snubného prstienku. Vám sa to tak zapáčilo, že pár z vás mi poslalo fotiek viac, aj fotky vás dvoch a napísali ste aj, ako to prebiehalo. Rovnako spontánne vznikol aj tento blog s vašimi romantickými aj zábavnými zážitkami zo zásnub. Príjemné čítanie. 🙂

Zásnuby v Banke lásky v Banskej Štiavnici


Mňa čakal prstienok v banke lásky v Banskej Štiavnici v jednej zo schránok. ? Drahý sa dohodol s babami, čo tam robia a sprievodkyňa mu nechala tu schránku povytiahnutú, aby vedel v ktorej to je ? a nenapadko mi hovorí, že: “ Aha, táto je vytiahnutá, pozrime sa čo tam je.“ ? Otvorila som ju a spýtal sa ma, či si ho vezmem. ? Všetci začali tlieskať aj kytica bola nachystaná, no krásne to bolo. ❤️

@lenka.taptik

…či by som mu nepriniesla vodu….

Bol to klasický večer, ja nič netušiaca… V telke končil futbalový zápas dňa 7.8.2019 ? Niečo po 23 hodine sme sa konečne uložili do postele na spánok, kde mi môj snúbenec začal vymýšľať s požiadavkou, či by som mu nepriniesla vodu.. Ja ako žena, ešte predtým, ako som išla po vodu som mala milón komentárov prečo nejdem… ?? Nakoniec celá rozhorčená po nástojčení som vyštartovala po vodu a naspäť, keď som sa vracala s pohárom čistej studenej vody, som nevedela ani ako sa v tej chvíli volám ? ( myslela som, že sa tou vodou oblejem, či je to naozaj ??) Taký je v skratke náš príbeh. ? A najlepšie celé na tom bolo to, že začalo romanticky z neba pršať čiže beriem to tak, že nám pršalo šťastie. ? @mariavicencova

@kukumbergova_nikola
Na úplne prvú prechádzku, keď sme sa prvý krát stretli, sme išli okolo Štrkovca sa prejsť a prechádzali sme sa tam možno aj 3 hodiny stále dokolečka …. V deň zásnub – 27.12.2018 sme sa zobrali, že sa ideme vyvetrať. Najprv sme len tak pozerali po obchodoch a potom z neho vyšlo, že šak poďme sa poprechádzať, ja že dobre. ? Zastavil auto pri Štrkovci … prechádzali sme sa ruka v ruke a z ničoho nič si kľakol ? Roztrasený hlas a spýtal sa, či si ho vezmem ? Ja som samozrejme súhlasila ❤️ Možno to znie obyčajne, ale pre mňa to bolo úžasne, lebo dokonca sa spýtal môjho ocina, či ma môže požiadať o ruku. ??? Čo bolo pre mňa úplne wau! ?

@veron_bizik
Joooj. Naše zásnuby? Tak tie boli doslova AKO Z FILMU. ♥️ Sedeli sme s rodinkou v obývačke, pustili sme telku a v tej telke môj Romčo, kukala som ako puk! Sedel tam na lavičke a rozprával, ako ma má rád a chce so mnou stráviť zvyšok života, stále kukám ako puk. ? Potom otvorí krabičku s prsteňom a opýta sa či si ho chcem zobrať! V tom momente prišiel spoza rohu, kľakol si a spýtal sa ma znovu. ? Samozrejme o tomto prekvapení vedeli všetci prítomní okrem mňa. ?

@saskka ._.d 
Tri dni po našom dvojročnom výročí ma požiadal o ruku v strede Štrbského plesa. ? Vraj nechcel byť nikomu na očiach.. ??? Tak vôbec ho nikto nevidel, keď si kľakol v strede jazera a ja som revala jak malá. ???

@nickabeautyhunter
Naše zásnuby sa odohrali v jeden prekrásny júnový dník, kedy sme sa rozhodli spraviť si výletik na motorke, čo som však nečakala, že sa z toho vykľuje môj najkrajší zážitok v živote ? Po ceste naspat z Mlyniek sme sa zastavili na rozhladni Dobšinského kopca, kde sme stáli asi pol hodinu a môj drahý bol celý čas strašne čudný, vadilo mu že tam je veľa ľudí a že je tam veľa odpadkov.. ??‍♀️ nechápala som čo sa deje, ale vôbec mi to nedocvaklo…. A potom sa rozhodol, že sa teda vrátime domov, tak sme nasadli na moto a vyrazili. No prešli sme asi sotva 200m a opäť zastavili na takom odpočívadle… Ja že čo sa deje a on nato, že má pocit, že mu niečo odpadlo z motorky… Tak ja samozrejme, ako veľký odborník som sa zohla a hľadala chybu (mimochodom možno keby chýbalo koleso, tak si všimnem, inak som mohla hľadat doteraz ?) a vo chvíli, keď som sa postavila, si on kľakol a predniesol svoju žiadosť. ❤️? Bolo to neskutočne romantické!

@radkis 
Tak zasnúbenie bolo nečakané, keďže som bola v 7 mesiaci tehotenstva ? Bola som na kontrole u gynekologičky a keď som došla domov, tak sa ma spýtal či sa nejdeme prejsť na Dedinky (naše obľúbené miesto, tam sme mali aj svadbu) a ja že fajn. Bol koniec mája, takže aj počasíčko sa vyjasňovalo ? boli sme pri vode a všimla som si, že je nervózny z ľudí čo sa motali okolo nás, že načo tu teraz chodia (nemá rád keď na neho ľudia pozerajú ) ?‍♀️? a ja mu, že čo je taký však aj iní sa prišli prejsť, že je pekne… Keď bol „vzduch čistý“ a ani živej nohy okolo nás, si zrazu kľakol a bolo to… Nespýtal sa či si ho vezmem, ale či sa stanem jeho snúbenicou. ? Bolo to milé a také úprimné. Mohla som povedať niečo iné, ako ÁNO?!? ? Sme spolu 9 rokov, rodičia 16 mesačnej bambuľky Elišky a 3 týždne manželia ? <3

@domitruben
Požiadal ma o ruku po 5 rokoch spolu, na našej prvej spoločnej dovolenke pri mori v krásny večer na pobreží pri západe slnka. ?

@nika_batisova

Tak moje zásnuby boli také neobyčajné, aspoň podľa mňa. Keďže už môj manžel je veľký fanúšik hokeja či futbalu tak so svojimi kamarátmi vyrobil transparent. Na nič som neprišla, keďže to bolo normálne, že chodí stále niečo vymýšľať len mi to bolo trošku zvláštne, pretože akurát vtedy mal prestávku aj futbal aj hokej. No spolu s nimi ma presvedčil, že to už robia na jeden zápas, ktorý sa bude konať o mesiac a pol, tak reku dobre, však pomôž chalanom, nech to máte skôr hotové. Ja nič netušiac som im sama zisťovala, kedy je otvorený štadión, kde mali všetky veci odložené. Keď to bolo hotové, bola otázka, kedy to spraviť, aby som na nič neprišla. Chalani strašne chceli ísť k nám na dedinu na slávnosti, ktoré sa konajú každý rok. Však prečo nie, bude väčšia zábava, keď nás bude viac. Objednali sme im celý dom, bolo nás tam spolu 22 ľudí..? No prišiel deň D. V ten deň bol strašne nervózny, stále ma niečím zamestnával, aby som nemala čas premýšľať prečo, kedy, ako. Večer išiel pre nich do okresného mesta. Ja som chcela ísť s ním no na veľké presviedčanie som ostala doma. Keď už prišli tak sa vrátil domov pre mňa, aby sme mohli ísť spolu hore za nimi. Samozrejme, išli aj rodičia, čo som nechápala prečo idú aj oni a čo tam vlastne budú robiť medzi nami, ale neriešila som –  dobre, chceš aby sa šli privítať nebudem to riešiť. Medzitým som si nechcela obliecť jedno tričko, kvôli tomu sme mali menšiu výmenu názorov, tak som si ho nakoniec obliekla, aby bol spokojný a išli sme za nimi. Dom sa nachádzal na kopci. Hore kopcom ma strašne ťahal, ponáhľali sme sa hoc nič by sa nestalo, keby ideme v normálnom tempe. ? Chalani nás vyzerali na ulici, tiež som nechápala načo, keď sme nikde ešte nemali íst a už nás čakajú. Keď sme prišli k bráne strhol zo mňa ruksak, chalani rozvietili dymovnicami a bengálskymi ohňami transparent, kde bolo napísané IDEŠ DO TOHO? Kľakol si predomňa, ja v šoku, čo sa to vlastne robí a opýtal sa či si ho vezmem. ? Samozrejme som odpovedala ÁNO ? Bol to môj najkrajší a najšťastnejší večer ❤ potom mi to všetko došlo a priznal sa, že to vymýšľali a preto toľko vymýšľal ? Niekto si pomyslí, že koľko ľudí tam bolo a že nie tak v súkromí no mne to teda vôbec nevadilo a veľmi sa mi to páčilo, ako to všetko vymyslel a teraz sme už šťastný MANŽELIA. ??? 

@lamoniflor
Nočný Dubrovník, krajšie som si to ani nemohla priať. ?

@gabrielamasarova
My sme mali zásnuby na sestranicinej svadbe. Pri hádzani kytice sestranica dokráčala ku mne a podala kyticu. Ešte som sa čudovala, že čo sa robí, mala slzy v očiach. Ja som toto absolútne nečakala ešte pár minút predtým hovorím priateľovi, že keď som už vydržala 4roky tak počkám ďalšie 4roky. ?Keď ma sestranica potom otočila, tak pri mne klačal už priateľ s prstienkom. Bol dohodnutý so sestranicou jej už mužom s pánom kameramanom, fotografkou a DJ-om. Takže máme video, fotky a tým pádom bola pri tom moja rodina.  Nečakané a pre mňa úžasné ? keď to video pozerám, stále som pri tom dojatá.

@lenkastrauzova

Prechádzali sme sa v GUMÁKOCH po oravskom potoku (veľká romantika♡). V strede potoka bol kameň, ktorý vytŕčal z vody a bol suchý. Tam sme zastavili. Môj snúbenec mi povedal krásne slová a potom si kľakol! A prišiel ?Kľakol si na ten kameň. Naozaj veľmi krásne- zásnuby v potoku a v gumákoch. Proste krása. Ďakujem mu za všetko, čo pre mňa v živote urobil. ?

@martina_valiga
Môj manžel pracoval v zahraničí a ja som po skončení vysokej školy začala pracovať v Bratislave. Už počas toho, ako som chodila na vysokú školu sme sa veľakrát rozprávali o svadbe. No môj manžel sa nikdy konkrétne nevyjadril, kedy by ma chcel požiadať o ruku. Stále ma nechával, ako keby v napätí. 🙂 Nevedela som, či to bude na konci vysokej školy alebo keď si až niečo na svadbu zarobím. Začala som pracovať od septembra a tak sme si začali plánovať dovolenku, kedy by sme si mohli niekde vyraziť, aby sme obaja dostali naraz voľno v práci. Naša dovolenka tak začala 17 novembra 2016. Vybrali sme sa do Maďarska do Budapešti. Môj muž však navrhol, aby sme ešte po Budapešti niekam zašli, tak sme si vybrali naše krásne slovenské Tatry. Keďže sme stále chodili na jeden výlet a nie hneď dva po sebe, napadla ma možnosť, že by ma mohol požiadať o ruku, ale nijako mi to nenaznačil, takže už som nad tým ďalej nerozmýšľala. Tak sme teda vyrazili do Budapešti. Predtým, ako sme sa šli ubytovať naša prvá zastávka bolo Tropicarium. Celý čas odkedy sme sa videli po dlhšej dobe, keďže pracoval v zahraničí na mňa usmieval a hladkal ma v aute. Bolo to tiež táke zvláštne, lebo si myslím, že muži sa pri šoférovaní stále na ženu ”nevyškierajú” ?, ale tak som si povedala, že vidíme sa po troch mesiacoch, tak to bude tým. Po tom, čo sme sa ubytovali sme sa šli prejsť nočnou rozsvietenou Budapeštou. Bola to veľmi pekná a romantická prechádzka. Prechádzali sme sa popri rieke Dunaj a celá Budapešť svietila. Keďže rada fotím, tak stále sme niekde zastali a manžel čakal kým si spravím fotky, tak aby som s nimi bola spokojná. Až sme došli k mostu Szechenyi Chain Bridge. A zišli sme tak nižšie k mostu, aby som si ho mohla z boku odfotiť. A kým som ja fotila, tak môj muž sa medzitým nachystal. Ja som dofotila a pozerám, že môj muž kľačí a v ruke drží krabicku. Povedal, aby som prišla k nemu a spýtal sa ma tú peknú vetu, ktorú túži počuť asi každá žena: “Vezmeš si ma?“ A ja som samozrejme odpovedala “ÁNO“.  Bolo to veľmi pekné a romantické. Takže naša dovolenka začala zásnubami a oslavovali sme to celý vikend a aj potom v Tatrách. Záhada dvoch výletov naraz bola odhalena ?. Hneď, ako sme sa zasnúbili, som načala tému svadba. Keďže som už mala čo to napozerané na Instagrame a vedela som čo by som asi chcela. Tak sme si z Budapešti ako spomienku na zásnuby a začiatok plánovania odniesli ručne robenú krabičku na obrúčky.   

@ivana_dzugas
Naše zásnuby boli celkom vtipné. ? Môj už terajší manžel ma požiadal o ruku v deň mojich narodenín. Po darčekoch, ktoré mi dal k sviatku mi doniesol posledný. Zabalená krabička. Otvorila som ju a tam prsteň. Moje následne myšlienkové pochody boli: “Čo mu hrabe? Žene v mojom veku dávať k narodeninám prsteň????? Hovorím si wtf??? ?????‍♀️” Všetky “perly” (rozumej nadávky) mi prebehli hlavou…Kukla som na neho dosť nechápavo so scenárom v hlave, ako mu povedať diplomaticky, že toto sa nerobí. Nervy som mala nenormálne. ? On na mňa pozeral a nechápal. Potom mu zjavne dockvaklo a sa ma opýtal: ”Ako to vaaažne si mam kľaknúť?”??? No a potom mi doplo.. ???PS : neskôr si aj kľakol… ? 

@___natal___99
Môj priateľ  Peťo, teraz už snúbenec sa rozprával na tému zasnuby s mojou mamou ešte v máji 2018. Povedal jej že ma požiada o ruku na mojej stužkovej, ktorá bola v októbri 2018. Samozrejme že mi to mama neprezradila aby som bola prekvapená. Prišiel deň stužkovej avšak tam sa to nestalo.Dva týždne po stuzkovej sme išli na výlet do Papradna len my dvaja. Tam sme si popozerali okolie. No a na jednom mieste, ktoré sa páčilo Peťovi poklakol predomna s jednou krásnou  otázkou, či si ho zoberiem za muža. Ja cela roklepana a dojatá som mu odpovedala jednoducho áno. Bola som najšťastnejšia, že sa to stalo práve vtedy, práve tam.Potom čo som sa pochválila mojim rodičom, mojim budúcim svokrovcom a ostatným členom rodiny mi mama povedala ako to moja láska planovala. Možno si niekto povie, že je to skoro na zasnuby keď sme boli vtedy spolu len rok ale vôbec neľutujem. A teraz? Teraz už bývame spolu a pomaly sa začíname baviť na tému svadba a deti❤??

@vladkaaaaaa.a
❤️ Šli sme na tanečný kurz do Východnej. Bol štvrtok večer, prišli sme na ubytko, vybalila som svoje veci a šla som aj na tie jeho. Všetko som vybalila, začala som pekne búchať po cestovnej taške, aby som ju poskladala. Vytrhol mi ju z rúk so slovami : ,,Veď nechaj, si to urobím.“ Neriešila som, šla som sa osprchovať. Počula som buchnúť dvere a hlas z vedľajšej izby, kde bol snúbencov kamarát aj s priateľkou. Dvere buchli znovu a len som tak nazrela z kúpeľne, že čo sa deje. Opýtala som sa milého, že kde bol (lepšiu odpoveď si nemohol nájsť) a tak len trepol, že mu bolo smutno tak šiel za Janíkom. Neverila som mu a ako správna žena som sa dožadovala tej pravdivej odpovede, tak vraj sa bol opýtať, kedy vstávame. Neriešila som to. Prišla sobota, mali sme tanečnú zábavu a Martin sa zrazu bez slova vytratil. Asi po 15 minútach sa vrátil a nútil ma tancovať. Mne sa nechcelo, necítila som sa na to, ale on ma aj tak nútil. A tu mi už bolo niečo podozrivé, lebo toto nikdy nerobil. Každý večer nám tam horela krásna vatra, tak sme sa vybrali k nej. Mňa poslali ako prvú, lenže z nejakého dôvodu som sa obzrela a videla som, ako si Martin niečo berie od Janíka. Zvedavosť znovu zaútočila a pýtala som sa, čo to je. Výhovorka – vreckovky. Martin sa asi pozabudol a keď sme stáli pri vatre, objal ma a ja som mu vo vrecku nahmatala krabičku. Poprosil ma, či by som s nim nemohla ísť k amfiteátru. Tam sa ma pekne opýtal či si ho vezmem. So slzami v očiach som povedala áno a zrazu nás prišli odtiaľ „vyhodiť“ organizátori, pretože musia zamknúť bránu. Tak sme sa so smiechom presunuli k malej scéne, kde som si rozviazala mašličku na krabičke a uvidela svoj prsteň zabalený v takom tom ochrannom vrecúšku. Martin zahanbený ho pekne rozbalil a mne smejúcej sa nasadil na prst. Neboli to najromantickejšie zásnuby, ale nikdy na nich nezabudnem. Viac som sa nasmiala, ako naplakala. Od štvrtka večera nosila prsteň v ruksaku Janíkova priateľka, pretože Martin sa nevedel rozhodnúť, kedy to spraví. A aj napriek veľkému plánovaniu a prípravam mu nevyšiel jeho plán a ani ten záložný. ?❤️A tu sa končí môj veľmi krátky príbeh zo zásnub. ?

@nataly.deak
Foto zo zásnub nemám, no vzal ma na večeru a potom na naše obľúbené miesto k lesu. Tam si za úplnej tmy kľakol, vyznal mi lásku a otvoril krabičku, ktorú sám vyrobil z dreva a následne mi ukázal prsteň, ale ja som v tej tme vôbec nič nevidela, ale bolo mi to jedno, povedala som „Áno“ ? Ale prstienok som si potom obzerala vo svetle a je teda nádherný!

@nika_koki
Zásnuby boli 29.7.2018, na naše 7.výročie. Môj chlap je antiromantik, ale na zásnuby sa pripravil. Na youtube pozeral videá, ako sa vlastne o tú ruku žiada. ? Prstienok vyberal sám a úplne sa trafil – je taký milý, skromný, láskavý. ? V deň D sme boli spolu v meste na obede a kým som si odbehla, kúpil mi kyticu, ktorú ukryl do kufra. Keď sme prišli domov, išiel po našu spoločnú lásku – nášho stredoazijata Grišenku. Povedal mu sadni, kľakol si vedľa neho a spýtal sa: Vezmeš si nás? ? Tomu sa nedalo odolať… Neskôr mi povedal, že sa hovorí o tom, že 7. rok je prelomový – buď sa ľudia rozídu alebo budú spolu už navždy. A on mi dal prstienok, aby som vedela, že cez všetko dobré, ale i to zlé a ťažké chce už so mnou zostať navždy. ?

Chceš sa podeliť aj ty o príbeh vašich zásnub? Utekaj na profil Svadobných jedinečností a urob tak pod týmto príspevkom. 🙂

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes máme s Ľudkom výročie nášho zasnúbenia. ❤️?? Pred piatimi rokmi takto krátko pred Vianocami bol pár týždňov pred týmto dňom dáky iný, ako obvykle. Niekoľko krát mi oznámil, že si musí ísť po práci “niečo vybaviť”. Vravím si, že reku choď, hrať sa na toho Ježiška … ? Blížil sa víkend a dohadovali sme si plány, čo budeme robiť. Na nedeľu sa sa dohodli, že pôjdeme po dlhšej dobe na prechádzku do prírody a vybrali sme sa na rozhľadňu Veľká Homola pri Pezinku. Počasie nebolo ktovieaké, bolo celkom chladno a sychravo. Bol to taký štandardný výlet do prírody, no len do chvíle, kým sme nevyliezli na vrchol rozhľadne a po chvíľke môjho tichého dívania sa na výhľad ma môj nastávajúci snúbenec neoslovil: “Zlatík?” a ja som sa otočila a on tam kľačal na kolene v tej zime. V ruke červená zamatová škatuľka a v nej prstienok krásny, aký by som si ani sama nevybrala. ?? Opýtal sa ma, či si ho vezmem a ja som nemala inú odpoveď ako “Áno”. 🙂 Kvôli počasiu z našich zásnub nemáme ani nejaké extra fotky, ale akosi to v tej chvíli nebolo podstatné. ? A aké boli vaše #zasnuby? #zasnubnyprsten #Ido #povedalaano #budemnevesta #svadba #svadba2019 #budesvadba

Príspevok, ktorý zdieľa Svadobné jedinečnosti © (@svadobne.jedinecnosti.lillya),

error: