Ďakujem, ste úžasné!

Ďakujem, ste úžasné!

Verte či nie, no aj práca okolo predaja svadobných doplnkov vie dojímať. Nie, nehovorím o okamihoch, kedy lúštim v tabuľkách katalógov, aká veľkosť škatuliek na vaše miniatúrky bude najlepšia, ani keď vyberám vhodný satén na sukničky  a už vôbec nie o chvíľkach, ako sú triedenie dokladov a došlých platieb  (kiež by to šlo bez toho…).
Sú to úplne iné okamihy. Sú to tie chvíle, kedy vidím vaše rozžiarené tváre, keď dostanete magnetky prvýkrát do rúk. Sú to tie momenty, keď mi od vás chodia správičky zaplavené srdiečkami ❤️❤️, kvetinkami  a zamilovanými smajlíkmi po tom, ako vám posielam fotky vašich miniatúrok. Tie minúty, keď mi pošlete vaše fotky zo svadby.

Chvíle, kedy ma púšťate do svojho súkromia a posielate mi aj iné fotky, ako tie, ktoré bezprostredne súvisia s výrobou magnetiek.


Dôvera, ktorú do mňa vkladáte, keď sa so mnou radíte, nie len s výberom detailov pre vaše miniatúrky, ale aj iných detailov ohľadom vášho veľkého dňa :).

Zo zákazníčiek kamarátky

Je to pre mňa veľká vzácnosť a príde mi to miestami až neuveriteľné, že si človek dokáže aj takouto cestou nájsť blízke duše, s ktorými si môže pohovoriť aj keď už je „po všetkom“ (rozumej po svadbe). Veľmi si tieto vzťahy s vami vážim a som za ne veľmi vďačná, pretože mám dojem, že to nie je až taká bežná vec, aby sa zákazník „kamošil“ s predajcom.

Možno to bude aj tým, že ja samú seba nevnímam primárne, ako obchodníka, ale skôr ako osobu, ktorá vám chce pomôcť pri prípravách vašich svadieb.  Rovnako tak som vás- nevesty nikdy nevnímala a stále nevnímam vyslovene len, ako zákazníčky.

Ste pre mňa v prvom rade žienky, vo veľa prípadoch moje rovesníčky, alebo aj mladšie dievky, zamilované do svojich úžasných chlapov, ktoré sa nesmierne tešia na svoj svadobný deň a chcú ho mať a prežiť čo najkrajšie.

Vďaka vám žijem svadbami naďalej

Tiež som zažila ten svadobný ošiaľ a síce som sa považovala za skôr racionálnu nevestu, dokázala som sa nadchnúť pre veľa krásnych vecí. Síce od svadby uplynul už nejaký ten rôčik, som šťastná, že som sa na dlho so svadobnou témou nerozlúčila. A to práve vďaka vám! Vďaka vám, ktoré ste minimálne rovnako nadšené pre svoj výnimočný deň ako ja. Plánujete rôzne maličkosti, záleží vám na detailoch.  Snažím sa byť pre vás dodávateľom, pri ktorom vám nezmizne z tváre radostný úsmev z plánovania vašej svadby a je pre mňa najkrajšou odmenou, vedieť, že sa mi to darí.
Nie je to vždy jednoduché skĺbiť všetky povinnosti, ktoré sa s výrobou štipčekov spájajú. Sú dni, kedy mám pocit, že sa každou chvíľou zbláznim, lebo neviem či najskôr odpísať na vaše mailíky, dolepiť sukničky, objednať škatule alebo utekať s balíkmi na poštu.  Potom si uvedomím, že veď ešte by som sa vám chcela prihovoriť cez Facebook a vložiť do eshopu novinky, ktoré vznikli tiež práve vďaka vám. 🙂 A takto sa to niekedy nakopí až mám pocit, že to nie je možné zvládnuť. Skrátka, tiež to isto poznáte- také tie dni „blbec“. Práve počas nich sú vaše slová to najúčinnejšie energetické ohnivko, aké existuje!

Niektoré z vás to už vedia, že naša svadba s Ľudkom nedopadla úplne podľa plánov. Ak chcete radu – nepodceňujte pri plánovaní počasie a aj keď túžite po záhradnej svadbe pod holým nebom, rátajte so záložným plánom pre prípad zlého počasie a dopredu sa zmierte aj s touto možnosťou. Predídete veľkému stresu a sklamaniu. Bohužiaľ to vravím z vlastnej skúsenosti. 🙁

Domnievam sa, že práve sklamanie z vlastnej svadby spôsobilo, že som sa úplne svadobných príprav nedokázala vzdať.

Áno, je to pomerne časté, že po niekoľkomesačnom plánovaní to chýba takmer každej žienke, no ja som to prežívala asi viac. Lebo …veď mňa to neprešlo dodnes! 🙂 Aj dnes „pinterestujem“ okrem interiérových a iných vychytávok aj svadobné inšpirácie- veď facebooková fanpage Svadobných jedinečností je toho jasným dôkazom. 🙂

Na náhody od istej doby už neverím a mám pocit, že toto „celé“, ako sa to stalo a deje, tiež nie je žiadna náhoda.

Svadobné jedinečnosti ako náplasť na nevydarenú svadbu

Moja dielnička a moje (vaše) svadobné jedinečnosti sú vlastne náplasťou  a akousi terapiou na náš nevydarený obrad. Jednou z najväčších mojich obáv počas svadobných príprav bola tiež tá, že mi slzy dojatia počas obradu rozmažu svadobný makeup,( kedže ja som dosť citlivka a dojme ma aj už len úvodná melódia piesne Last Christmas v rádiu pred Vianocami) …to sa však neudialo. Môžem však povedať, že tie slzy dojatia, ktoré mi zastierajú zrak pri vašich reakciách na svadobné jedinečnosti ich dostatočne vynahrádzajú. ❤️

Dievky moje, ďakujem vám za ten úžasný pocit a možnosť skrášľovať a priložiť pomocnú ruku ku prípravám toľkých krásnych VAŠICH svadieb. Za všetky vaše krásne slová, dôveru a v neposlednom rade trpezlivosť, lebo je vás mnoho, ktoré čakáte na svoje miniatúrky celé mesiace. Ďakujem vám za to, že dávate mojej práci väčší zmysel! Ste najlepšie! 🙂

Vaša Nikol <3

TAGS:

error: