…a povedala som ÁNO! :) – Denník nevesty 3

…a povedala som ÁNO! :) – Denník nevesty 3

♥ Našla som lásku, ale nikdy by som si nebola myslela, že niekto ako ty čaká práve na mňa. ♥

Cestovali sme do Banskej Bystrice vlakom a Peti ako vždy srandoval. Dokonca niečo aj na adresu zásnub. Ja som sa len smiala /ako vždy keď som s ním, veď jeho srandičky poznám/. Nič som si nevšimla. Naozaj nič. Nervozitu skrýval perfektne. Nič nenaznačovalo tomu, že za pár minút príde ten dôležitý krok a zároveň taká veľká zmena..

♥ Láska nie je zvyk, záväzok, či dlh. Nie je tým, čo nás učia romantické piesne. Láska je. Bez definícií. Miluj a príliš sa nepýtaj. Len miluj. ♥

Z vlakovej stanice sme prešli na námestie. Pamätám si, že námestie bolo preplnené a Peti ma držal pevne za ruku. Ten „stisk“ si pamätám ešte teraz..naozaj.. pretože vtedy sa mi rozbúchalo srdce, v ústach som mala sucho a v očiach slzy..keď pri fontáne mi vyznal svoje city a z bundy vytiahol malú škatuľku. Pamätám si, že mi do ucha pošepkal, ako veľa pre neho znamenám a aby som konečne tú škatuľku otvorila /haha/. Veď sa mi ruky triasli. Mala som ich studené ako ľad a potrebovala som, aby ma niekto uštipol, pretože som si myslela, že sa mi sníva. Fakt to nie je sen, ale skutočnosť..keď som otvorila tú škatuľku Peti sa ma opýtal tú zázračnú formulku „vezmeš si ma?“ a začali sme sa naraz smiať. Od šťastia so slzami v očiach. Samozrejme, že som povedala áno. Áno môjmu najlepšiemu kamarátovi, mojej „bútľavej vŕbe“, mojej láske..

Hneď som prsteň odfotila a poslala mamine. Tá mi na to odpísala, že či som si kúpila prsteň /haha/. Keď som jej odpísala, že Peti ma požiadal o ruku, tak som ju mala presne pred očami, ako sa jej zastavil dych a vypúlila oči /haha/. Celú noc, že vraj nespala – moja mami ♥.

♥..a tak sme sa rozhodli kráčal spoločnou cestou..vieme, že tá cesta nebude ľahká, ale veríme, že to spoločne zvládneme. ♥

A tak sa mi splnil sen. Sen, kedy sa malá Zuzka oblečie do svadobných šiat a vezme si muža, ktorého nadovšetko miluje..

..a vy kočky budete pri mojich prípravách, tak nám držte palce nech to zvládneme! 🙂

S láskou, Zuzi

TAGS:

error: